• Word jij onze nieuwe Technische Wind Avonturier?

  WES-windturbines-Zijpe

Vacature Technisch Wind Avonturier

Wie is Wind Energy Solutions (WES)?

Met ons enthousiaste WES team ontwikkelen, bouwen en installeren wij wind turbines  voor wereldwijde toepassing. Momenteel veel in Nederland, Italië Griekenland. Daarnaast voorzien wij eilanden, resorts, industrieën en zeker afgelegen gebieden turbines voor de opwek van groene elektriciteit. Wij zijn betrokken vanaf het eerste idee tot aan de meerjarige operatie van de windturbine.

Onze technologie combineert robuuste mechanische concepten met een geavanceerd elektronisch besturingssysteem en wordt (meestal) aangesloten op een elektriciteitsnet.

Als je actief en persoonlijk mee wilt werken aan de verduurzaming van onze wereld vanuit het mooie Opmeer, dan zoeken wij jou!

Gezocht: Operationeel Wind Werker

Jouw werkzaamheden

De werkzaamheden zijn afwisselend op kantoor, in de werkplaats, en wellicht ook op site. Geen dag is hetzelfde, geen dag bestaat uit 1 taak. Samengevat: techniek van A tot Z!

Wat dit concreet inhoudt? Zie onderstaande bullets.

 • Jij gaat pro-actief meedenken met en in onze ontwikkelingen, je staat ondernemend in onze organisatie en bent positief communicatief vaardig. Jij communiceert flexibel, met vertrouwen en focus naar onze toeleveranciers, sub-contractors en klanten in diverse talen
 • Het dagelijks werk omvat de inkoop van onderdelen, magazijnbeheer, assemblage werkzaamheden, kwaliteit en logistiek, inclusief het verwerken van alle werkzaamheden in het ERP pakket
 • Het is een pre als je geen hoogtevrees hebt en bereid bent tot reizen, jij krijgt dan de kans om ook op site te werken
Installatie van een kleine windmolen

Wie ben jij?

Ben jij een techneut die overdag op kantoor werkt en in de avonduren lekker ‘knutselt’ in de techniek, ben jij het zat om alleen maar binnen te zitten achter een computer, jij wilt meer afwisseling in kantoor en doe werk, jij wilt ook je handen gebruiken?
Of kom je vanuit de machinetechniek en wil je meer afwisseling tussen kantoor en werkplaats werk?

Dan drinken wij graag een kop koffie met jou!

Jouw achtergrond

 • Jij hebt minimaal 3 jaar werkervaring in machine techniek
 • Jij hebt minimaal een HBO werktuigbouw of een MBO werktuigbouw of mechatronica opleiding met brede en stevige ervaring
 • Jij hebt een goede mechanische kennis
 • Jij hebt ervaring met en kennis van ERP en office pakketten
 • Jij beheerst de Engelse taal
Installatie van de rotorkop

Een pré

 • Jij wilt zien wat je bouwt, wilt van begin tot eind betrokken zijn, je hebt geen last van hoogtevrees en bent bereid te reizen (tot max. 1 week van de maand)

Wat bieden wij?

 • Een leuke, uitdagende, afwisselende, verantwoordelijke en zelfstandige baan bij WES
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing van eigen ideeën en talenten

Geïnteresseerd?

Stuur jouw cv en motivatiebrief voor 20 december 2021 naar info@windenergysolutions.nl. Meer informatie over deze vacature? Bel met 0226-425 150 en vraag naar John Braakman.