• RMV Gorinchem

    RMV Gorinchem WES stand

RMV Gorinchem

Op dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 november 2024 staat de Rundvee en Mechanisatie Vakbeurs op onze agenda. Gorinchem verandert deze dagen in dé ontmoetingsplaats voor agrarisch Nederland. Vertegenwoordigers uit de agrarische sector tonen hier hun innovaties zodat agrariërs op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de land- en tuinbouwsector. Een mooie kans om vakgenoten, experts en vertegenwoordigers te spreken.

RMV Gorinchem is een van de grootste agrarische beurzen van Nederland. Een hapje en drankje zijn inclusief: een gezellige, nuttige dag ligt in het verschiet.

Kleine windmolen 25 meter

WES op RMV Gorinchem

WES staat ook in 2024 met een stand op de vakdagen in Gorinchem. Het standnummer is nog niet bekend, dit delen we later met u.

Tijdens de beurs vertellen wij u graag over onze WES Erfmolen: de ‘grootste onder de kleine windmolens’.

U kent hem misschien beter als Lagerwey windmolen, een bewezen Hollands product waarvan er sinds 1982 al meer dan duizend geleverd zijn. De WES Erfmolen produceert tot ca. 100.000 kWh per jaar in het oosten van Nederland en tot 150.000 kWh aan de kust.

Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden voor uw bedrijf aan de hand van uw locatiegegevens. Dit helpt ons om de verwachte opbrengst te bepalen op basis van de lokale windsnelheid en regelgeving.

Nu al een berekening op maat aanvragen?  Vraag hem hier aan.

Meer informatie over RMV Gorinchem

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4702 HZ Gorinchem

Onze stand

U vindt WES op stand xxx.

Bezoekers Tijden

Dinsdag 26 november 2024 | 13:00 – 22:00 uur
Woensdag 27 november 2024 | 13:00 – 22:00 uur
Donderdag 28 november 2024 | 13:00 – 22:00 uur

Meer informatie

Meer informatie over deze RMV beurs, en de RMV beurs in Hardenberg, vindt u op de site van RMV.

Ticket

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze stand, bieden u daarvoor een gratis toegangskaart aan. De link voor deze gratis kaart delen wij later met u.

Wij zien ernaar uit om u te ontmoeten op de beurs.