GEZOCHT: Talenwonder

Ben jij een talenwonder met een duurzaam technisch gevoel?

Dan zoeken wij jou! Wil je weten waarom?

WES is een windturbine producent die duurzame energieoplossingen biedt over de gehele wereld. Onze middelgrote turbines staan in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Door de opgewekte elektriciteit hebben ook afgelegen gebieden een duurzame verbinding met het vasteland en het world wide web.

Onze turbines staan niet alleen in Nederlandse en Engelstalige gebieden, maar ook in Franstalige en Italiaanstalige gebieden.

En juist voor deze laatste gebieden zoeken wij een talenwonder. Wij zoeken iemand die onze technische ‘papierwinkel’ (zoals installatie manuals) kan vertalen naar het Frans en het Italiaans. Een goede schriftelijke vaardigheid van deze talen is een vereiste. Heb je ook nog feeling voor techniek, dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Ben jij op zzp, freelance of oproepbasis beschikbaar? Oh ja, ben jij een student met een talenknobbel? Dan ben ook jij welkom om te reageren.

Natuurlijk kan je veel thuis doen, maar een persoonlijke relatie in het Noord-Hollandse Spanbroek wordt ook gewaardeerd … een kop koffie of thee drinken om met ons kennis te maken?

Ben jij geïnteresseerd in deze kans? Mail dan je CV naar petragoudsblom@windenergysolutions.nl met een korte motivatie. Wil je meer informatie? Mail ons of bel 0226 425150 en vraag naar Petra.

We horen graag van je!