VACATURE:

TECHNISCH AFTERSALES COÖRDINATOR

Wind Energy Solutions (WES)
Met ons enthousiaste team ontwikkelen, bouwen, installeren wij windturbines in het middensegment (50kW tot 250kW) voor wereldwijde toepassing. Eilanden, resorts, industrieën, agrarische bedrijven en zeker afgelegen gebieden (waaronder eilanden) voorzien wij van groene elektriciteit.

Onze, al meer dan 30 jaar bewezen technologie combineert robuuste mechanische concepten met een geavanceerd elektronisch besturingssysteem. De windturbine wordt aangesloten op een lokaal elektriciteitsnet, op hybride installaties en/of in combinatie met opslagsystemen.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Technisch Aftersales Coördinator

Ben jij ondernemend, optimistisch en resultaatgericht? En ben je communicatief sterk en heb je daarbij ook nog ervaring in de elektronische en mechanische (windturbine)techniek? Dan zoeken wij jou!

Wat wordt jouw speelveld?
Als Aftersales Manager bij jij het middelpunt van de driehoek sales-techniek-klant. Jij bent de verbindende factor, die het contact met de turbine eigenaren onderhoudt en daarbij schakelt tussen de afdeling sales en techniek.

Wat worden jouw taken?
Kerntaak is het onderhouden van contact met de huidige en turbine eigenaren. Hierbij ga je proactief te werk. Samen met de projectontwikkelaars breng je commerciële kansen bij de huidige turbine eigenaren in beeld en werk je aan uitbreiding van je netwerk.

Met behulp van monitoring op afstand, bewaak je de turbine prestaties vanuit ons kantoor in Spanbroek. Deze informatie, gecombineerd met jouw technisch inzicht en je ervaring, ben je in staat pro actief technische oplossingen te leveren. Bij complexe vraagstukken haak je de afdeling techniek en sales aan en werken jullie samen aan verbetering van de turbine prestaties.

Wie ben jij?
Jij hebt een afgeronde technische MBO/HBO opleiding (E/W) en minimaal 5 jaar ervaring in een technische functie, bij voorkeur in de windindustrie. Je hebt een goede conditie en geen hoogtevrees. Je hebt een goede mechanische kennis en het programmeren van PLC besturingssystemen is jou niet vreemd. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, een 2e vreemde taal is een pré. Je bent pro-actief en resultaatgericht, hebt lef en bent bereid om werkzaamheden uit te voeren vanuit Spanbroek en (incidenteel) te reizen naar onze buitenlandse relaties.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een verantwoordelijke functie binnen een internationaal opererend groeiend bedrijf in de groeiende sector van de duurzame energie.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken?
Heb je nog vragen? Bel naar +31(0) 226 425 150 en vraag naar Sjoerd of Petra.
Direct solliciteren? Stuur je cv met motivatie voor 20 mei 2020 naar petragoudsblom@windenergysolutions.nl.