Agri-Duurzaamheidsdag-970×250

Deze WES-windmolen plaatst u zonder vergunning!

De WES50 op 15 meter masthoogte is een feit, dé windmolen geschikt voor agrariërs en industriëlen. Een ideale windmolen om uw energieverbruik zelf op te wekken, de kosten per kWh te verlagen en uw bedrijfsprocessen te verduurzamen. Daarnaast bent u minder afhankelijk van netstroom en eventuele prijsstijgingen.

Wind Energy Solutions WES B.V. is een Nederlandse windturbinefabrikant met een technologie welke zich al ruim 30 jaar bewezen heeft.

Het grote voordeel van een masthoogte van 15 meter is, dat deze hoogte bij diverse gemeentes is opgenomen in het bestaande bestemmingsplan. Dit betekent dat er geen omgevingsvergunning vereist is. Hierdoor versnelt u het proces van de realisatie van een eigen windmolen aanzienlijk.

De WES50, met een rotordiameter van 20 meter, is speciaal ontwikkeld voor gebieden met een lagere windsnelheid (Klasse 3, Beaufort). Met een productiviteit van ca. 125.000 kWh per jaar is onze karakteristieke tweebladige WES50 een windmolen met hoge capaciteit en tevens zeer betrouwbaar. De mechanische techniek van onze windmolens is gebaseerd op 30 jaar bewezen Lagerwey technologie. Voor de elektrische onderdelen, die stroomconversie en -regeling bieden, wordt de nieuwste techniek gebruikt.

Klik hier voor meer specificaties van de WES50.

Op dinsdag 3 Maart presenteren wij de WES50 15m op de Agri-duurzaamheidsdag in Veenendaal.

Bent u geïnteresseerd in onze WES50 op 15 meter of op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden en regelingen? Neem vrijblijvend contact op met onze projectleider, Sjoerd Overpelt.

Sjoerd Overpelt

06-83 52 38 56

sjoerdoverpelt@windenergysolutions.nl