Zon-en-wind-Agri

Bezoek de AgriBex in Brussel en ontdek wat Wind Energie voor uw landbouwbedrijf kan betekenen!

Van 3 tot en met 8 december vindt in Brussels Expo de AgriBex 2019 plaats. Agribex, Internationale Beurs voor Akkerbouw, Veeteelt, Tuin en Groene Zones is in de loop der jaren uitgegroeid tot een uniek evenement waar landbouwers, loonwerkers, vertegenwoordigers van de toeleverende industrie, overheden, onderzoekers en groot publiek elkaar ontmoeten.

Wind Energy Solutions WES B.V. zal dit jaar aanwezig zijn met een stand in Hal 6 (stand 6102) waarbij de bezoekers een inkijk krijgen in de mid-size turbines welke een ideaal middel zijn voor verduurzaming van landbouwbedrijven in België.

Windenergie voor landbouwers
Zelf je elektriciteit opwekken op je land- en tuinbouwbedrijf met behulp van een windturbine, is een heel beloftevolle techniek. Ben je een landbouwer en ben je van plan om een middelgrote windturbine op je erf te plaatsen, dan kan je in aanmerking komen voor investeringssteun.

Tot 70% investerings-steun via het Vlaams Energie Agentschap
Dit steunprogramma richt zich tot de investering in windturbines op land met een bruto nominaal per turbine groter dan 10 kWe tot en met 300 kWe. De steun wordt toegekend in de vorm van een investeringssubsidie. Voor meer info, klik hier.

40% investerings-steun via VLIF-subsidie
Landbouwers die investeren in windturbines kunnen sinds 1 oktober 2019 rekenen op VLIF-steun van 40%. “Investeren in technologie en innovatie op onze land- en tuinbouwbedrijven is één van de hefbomen om de uitdagingen van de sector samen aan te pakken”, zegt Vlaams minister van Landbouw Hilde Crevits. Voor meer info, klik hier.

Met de bovenstaande aanwezige steun-subsidies voor mid-size wind, wordt windenergie zeer rendabel en kan een landbouwer de windmolen binnen een acceptabele periode terugverdienen. Bovendien is men zelfvoorzienend, duurzaam aan het innoveren en niet afhankelijk van eventuele prijsstijgingen doorgevoerd door een energieleverancier.

Benieuwd wat een mid-size windturbine voor de verduurzaming van uw landbouwbedrijf kan betekenen? Bezoek de stand (6102) van Wind Energy Solutions WES B.V in Hal 6 en laat u informeren over alle mogelijkheden.

Kortingscode t.w.v. €5,-
Wil jij graag een kijkje nemen op de Agribex beurs? Vul hier je email adres in en ontvang een kortingscode ter waarde van €5,-. Met deze kortingsbon zal een entreebewijs slechts €12,- kosten in plaats van €17,-.

Meer informatie of alvast een afspraak inplannen met één van onze Project-ontwikkelaars? Neem contact op met onze project-ontwikkelaar Sjoerd Overpelt voor advies en begeleiding.

Sjoerd Overpelt
sjoerdoverpelt@windenergysolutions.nl
Tel: +31 6 8352 3856

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply