Maak kennis met Maarten, onze sales manager Zuid Europa

Over mij

Mijn naam is Maarten Deutekom en ik maak deel uit van het team van project ontwikkelaars bij WES. Ik ben een ervaren salesmanager met een bewezen ervaring in de duurzame energie.

Naast een passie voor duurzame energie, heb ik een passie voor sport (met name voetbal en wielrennen) en voor reizen (met name naar Zuid-Europese landen als Italië en Griekenland).

Ik heb een achtergrond in de (sport) marketing vanwege mijn Bachelor of Business Administration (BBA). Deze studie richtte zich op Commerciële Economie, met de richting (sport) marketing aan de Hogeschool voor Economische Studies (HES) in Amsterdam.

Ik begon mijn werk carrière in 2011 bij de firma AGU B.V. in Alkmaar. AGU levert bijna alles wat in een fietsenwinkel te koop is, met uitzondering van de fiets zelf.

In 2015 kwam ik bij WES om de marketingstrategie te transformeren van simpele verkoop van turbines naar complete projectontwikkeling van middelgrote wind projecten.

Bij WES

In mijn functie bij WES overbrug ik de kloof tussen de behoeften van de investeerder aan de ene kant en die van de projectontwikkelaars en landeigenaren aan de andere. Hierbij benadruk ik de duurzame, economische en functionele voordelen van gedistribueerde wind energie oplossingen. Ik werk samen met projectontwikkelaars en investeerders door heel Europa. Ik help hierbij mijn relaties niet alleen toekomstbestendig te zijn, maar vooral ook voorlopers te zijn op het gebied van duurzame energie binnen de eigen industrie en markten.

Met de nodige ervaring en kennis richt WES zich tegelijkertijd op grootschalige projectontwikkeling en richt het zich op internationale projectontwikkelaars, financiële instanties, investeerders en overheidsorganisaties over de gehele wereld. We hebben een specifieke focus om onze gedistribueerde wind energie oplossingen verder te ontwikkelen op plaatsen met een geïsoleerde en zwak energienet in Europa.

Als projectontwikkelaar bij WES werk ik samen met lokale projectontwikkelaars en partners in Zuid-Europa om de meest betrouwbare middelgrote windturbine naar de eindklant te brengen.

Op dit moment doe ik dit vooral vanuit ons hoofdkantoor in Spanbroek gezien de Covid-19 pandemie, maar ik kijk er naar uit om weer naar het buitenland te gaan als de situatie het toelaat.

Voor nu, Un saluto speciale ai miei amici in Italia, a presto!

Neem contact met mij op

Heeft u vragen over project ontwikkeling in Zuid-Europa, of een ander wind energie gerelateerd onderwerp, neem dan contact met mij op.

In deze moeilijke tijden zijn persoonlijke bijeenkomsten moeilijk te organiseren, maar ik kom graag met u in contact via e-mail of (video) call.

Maarten Deutekom

Projectontwikkelaar

maartendeutekom@windenergysolutions.nl

Connect with me on LinkedIn

Skype: live:maartendeutekom