• Landbouwshow Opmeer

Al meer dan 100 jaar

Op de eerste maandag van augustus vindt in ons eigen Opmeer de Landbouwshow plaats. Dit jaar zelfs al voor de 113e keer.

Een Landbouwshow is een dag vol activiteiten rondom paardensport, veekeuringen en bijzondere shows. Landbouwshow Opmeer is het grootste agrarische evenement van Noord-Holland en is dé ontmoetingsdag voor professionals, bedrijven en particulieren.

Naast de keuringen van melkvee, schapenrassen en geitenrassen, zijn er ook alpaca’s en pluimvee te zien. In de paarden ringen zijn er wedstrijden van en shows met tuigpaarden, Hackney’s, Friezen en springpaarden. Aangespannen, maar ook dessuur en spring wedstrijden.

Verspreid over het terrein is er de gehele dag van alles te beleven en te zien, zowel voor kinderen als volwassenen.

WES op de Landbouwshow

Voor ons als WES is de landbouwshow een ’thuiswedstrijd’. Het event vindt plaats in onze eigen gemeente, Opmeer. Ons doel is kennis maken met u als veehouder, en u als veehouder te informeren over de eigen energie opwek met onze WES Erfmolen.

WES is op de landbouwshow aanwezig met een stand. Daarnaast lopen wij, net als u, over het terrein en genieten wij van alle noviteiten, de shows, en zeker ook van de borrel na afloop in de feesttent. U herkent onze mensen aan het WES logo op shirt of overhemd.

Bezoekt u ons op onze stand, of drinkt u een borrel met ons in de tent?

Meer informatie

Locatie

Evenementen terrein De Weijver
Hoogwoud, Noord Holland

Onze stand

Ons standnummer is nu nog niet bekend, u herkent ons aan onze blauwe kleur.

Bezoekers Tijden

Maandag 5 januari 2024 | 8:00 – 17:00 uur, daarna feest in de tent.

Meer informatie?

Meer informatie over de Erfmolen

Meer informatie over de Landbouwdag, het programma en de shows

Meer informatie?

Astrid Klaver

Astrid Klaver

Marketing & Communicatie