RMV Hardenberg

Op 24, 25 en 26 oktober vindt de RMV Hardenberg plaats. Deze Rundvee en Mechanisatie Vakbeurs is de ontmoetingsplek voor de agrarische sector. In de beurshallen komen bezoekers in contact met experts, leveranciers, kennispartners en collega’s uit de sector.

De RMV in Hardenberg is een van de grootste agrarische beurzen en bestaat uit vele hallen vol techniek, innovatie, toeleveranciers én vee. Naast de grootste, is het ook de meest complete verzorgde beurs, een hapje en drankje zijn inclusief.

Maak er een dagje uit van!

WES op RMV Hardenberg

Evenals op de voorgaande edities van de RMV in Hardenberg, zijn wij als WES aanwezig met een stand. U vindt ons op stand 152.

Wij presenteren onze WES Erfmolen: de ‘grootste onder de kleine windmolens’.

U kent hem misschien beter als Lagerwey windmolen, een bewezen Hollands product waarvan er sinds 1982 al meer dan duizend geleverd zijn. De WES Erfmolen produceert tot ca. 100.000 kWh per jaar in het oosten van Nederland en tot 150.000 kWh aan de kust.

Ons beursteam gaat graag met u in gesprek over uw bedrijf, het voorzien in de energievraag en de inpasbaarheid van deze erfmolen in uw bedrijf.

Graag wijzen wij u erop dat u alleen nog in 2023 gebruik kunt maken van diverse regelingen en subsidies, waardoor uw eigen inbreng in de erfmolen al binnen 2 jaar is terugverdiend.

Volg deze link voor de informatie over de regelingen en subsidies in 2023.

Nu al een berekening op maat aanvragen?  Vraag hem hier aan.

Meer informatie over RMV Hardenberg

Locatie

Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

Onze stand

U vindt WES op stand 152.

Bezoekers Tijden

Dinsdag 24 oktober 2023 | 13:00 – 22:00 uur
Woensdag 25 oktober 2023 | 13:00 – 22:00 uur
Donderdag 26 oktober 2023 | 13:00 – 22:00 uur

Meer informatie

Meer informatie over deze RMV beurs, en de RMV beurs in Gorinchem, vindt u op hun site.

Ticket

Wij zien ernaar uit om u te ontmoeten op de beurs.

Vanaf medio september kunt u uw toegangsbewijs boeken via onze link. Nog even geduld, wij plaatsen deze link op de site.

Meer informatie?

José Braakman

Events en beurzen